top of page
2.png

Op zoek naar een man

Op een persoonlijke en muzikale manier neemt Bert je mee in zijn zoektocht naar intimiteit. De kijker wordt ondergedompeld in zijn humoristische liedjes en verhalen over dates met oudere mannen, keihard op je bek gaan, gênante situaties, de idealisering van Hollandse mannen en nog veel meer.

In zijn solovoorstelling neemt hij zijn eigen verlangens en gevoelens onder de loep en vraagt zichzelf af naar welke soort man hij op zoek is. En zegt dat ook iets over hoe hij in het leven staat?


Een muzikale voorstelling over de moeilijke, grappige en gevoelige zoektocht naar intimiteit. 

#lgbtqia+ #seksualiteit #liefde #relaties #zoektocht #identiteit #intimiteit #twingers #dertigers #nederlandstaligemuziek #pride #kleinkunst #humor #theater #muziektheater #cabaret #intiemesetting

"Ik heb erg genoten van de voorstelling! Het was creatief, vol humor en vooral heel realistisch en herkenbaar."

Programmator over 'Op zoek naar een man'

"Wat een leuke voorstelling! Nou beter gezegd geile voorstelling, ook grappig en emotioneel maar vooral geil 😂 Hebben er enorm van genoten!"

Toeschouwer Arenberg over 'Op zoek naar een man'

"Jouw toneelstuk was echt fuuuucking goe! Wij zijn echt strijk gegaan!"

Grindr bericht na Pride Antwerpen over 'Op zoek naar een man'

"Ik heb erg genoten van je voorstelling gisteren. Bepaalde zaken waren behoorlijk herkenbaar, beetje confronterend, juist erg goed om erover aan het denken te gaan. Je zingt zo mooi en vertelt zo prachtig, bedankt! 

Toeschouwer Utrecht Queer Culture Festival

DSC_8945.jpg
DSC_9158_edited.jpg
DSC_9118.jpg
© Marc De Prins
DSC_9083_edited.jpg

Agenda

bottom of page